Zavřít reklamu

Příznivci měsíčních předplatných si u Applu zřejmě již brzy přijdou na své nejen u služeb, ale taktéž u hardwaru. Kalifornský gigant totiž podle dostupných informací chystá  spuštění předplatného na iPhony a to dle velmi dobře informovaného reportéra Marka Gurmana z Bloombergu již relativně brzy – konkrétně do konce letoška. 

Že chce Apple prodávat iPhony nejen standardní cestou, ale taktéž formou předplatného, kdy si je uživatel zkrátka předplácí tak dlouho, dokud mu dávají smysl, se šušká již pěkných pár měsíců s tím, že mnozí analytici předpokládali, že tuto novinku Apple oznámí na podzimní Keynote. Nic takového se však nestalo a to dle Gurmana kvůli tomu, že Apple stále pracuje na nastavení vhodných podmínek služby, aby dávala smysl jak pro uživatele, tak byznysově pro něj. Cíl je však dle všeho na dosah. 

Jak už však bývá u Applu a jeho typově podobných novinek zvykem, je třeba počítat s tím, že na našem území nemusí být možnost předplatného pro iPhony vůbec k dispozici, jelikož budou podmínky služby nastaveny jen pro určité trhy, zejména pak ten americký. Zatím však nemá smysl předbíhat, jelikož může být samozřejmě nakonec vše zcela jinak. 

Dnes nejčtenější

.