Zavřít reklamu

Komerční sdělení: S příchodem je jara je spojen i takzvaný jarní úklid. Proč se ale zbytečně namáhat, když kus práce za vás dokáže odvést robotický vysavač? Pokud uvažujete nad jeho pořízením, pak byste rozhodně neměli přehlédnout oblíbený kus Niceboy ION Charles i7, který je navíc momentálně k dostání s úžasnou 20% slevou. Pojďme si tedy v rychlosti projít, co všechno umí, s čím vám pomůže a jak uplatnit zmiňovanou slevu.

Kompletní úklid domácnosti přes mobil

Tento robotický vysavač si s přehledem poradí nejen s vysávání, ale také vytíráním. V tomto ohledu mu výrazně pomáhá mopovací systém AQUA Direct, který dávkuje množství vody přesně podle potřeby. S takovou tak dokáže vyčistit i podstatně horší skvrny a šmouhy. Samozřejmě důležité jsou i objemy nádržek. ION Charles i7 se pyšní 600ml nádobou na prach a 600ml nádobou na vodu, díky čemuž dokáže zajistit kompletní úklid i větších ploch bez jakékoliv asistence od člověka. S úklidem a čistotou také úzce souvisí dostupný třístupňový filtrační systém. Konkrétně primární a sekundární filty zachycují větší nečistoty, zatímco třetí filtr, HEPA, si dokáže poradit i s těmi nejjemnějšími částicemi v podobě prachu, alergenů nebo roztočů. To vše bez jakýchkoliv výměnných sáčků – prachovou nádobku stačí vysypat a HEPA filtr jen umýt pod tekoucí vodou.

Co se pak týče navigace, tu zajišťuje systém NaviGATE spoléhající se na gyroskopické senzory pro zmapování celého prostoru. S jeho pomocí si robot automaticky naplánuje co možná nejefektivnější trasu úklidu. S tím jde také ruku v ruce dvacet infračervených senzorů s technologií Red SENSE. Ta pro změnu zajišťuje vyhýbání se překážkám a zabránění pádu robota ze schodů a podobně. Samotným jádrem je pak silný motor s efektivním nasáváním Hurricane PRO. Niceboy ION Charles i7 se pyšní sacím výkonem o 2300 Pa, dvojicí bočních kartáčků a centrálním kartáčem Animal Brush, který ocení především domácnosti se čtyřnohými mazlíčky. Dokáže si totiž poradit se zvířecími chlupy a dalšími nečistotami.

Chytrý a automatizovaný

Samozřejmě nedílnou součástí tohoto robotického vysavače je možnost jej propojit s mobilním telefonem prostřednictvím vlastní aplikace. V té pak naleznete nejen jednotlivé statistiky a informace, ale zároveň s její pomocí můžete dát pokyn k úklidu nebo si rovnou nastavit i harmonogram pro jeho následnou automatizaci. Mimo appky a dálkového ovladače jej pak lze ještě ovládat s pomocí hlasových asistentů. Niceboy ION Charles i7 si konkrétně rozumí s Amazon Alexa a Google Assistant.

niceboy-ion-charles-i7-fb

Nyní s 20% slevou

Aby toho nebylo málo, tak v rámci současné jarní akce si můžete tento produkt pořídit s parádní 20% slevou. Ta se navíc vztahuje na všechny produkty z řady Niceboy ION, ve které se nachází parádní kousky pro chytrou domácnost. Mimo robotických vysavačů si tak můžete přijít například na chytré rychlovarné konvice, osobní váhy, žárovky, zubní kartáčky a zásuvky. Nezapomeňte ale v košíku zadat slevový kód ve znění UKLID20, díky čemuž se výsledná cena automaticky sníží. Je v tom ale menší háček – akce platí jen do 30. dubna. S nákupem byste proto rozhodně neměli otálet.

Robotický vysavač zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.