Zavřít reklamu

I přes koronavirovou krizi se letos dočkáme konání vývojářské konference WWDC20. Jak můžete tušit, tak celá konference letos bohužel nebude mít stejný průběh jako minulé ročníky, a to právě kvůli onemocnění COVID-19. Letošní WWDC20 tak proběhne výhradně on-line, přičemž úvodní Keynote je naplánována na pondělí 22. června od 19:00. Můžete se na ní těšit na představení nových operačních systémů – konkrétně se jedná o iOS a iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 a macOS 10.16. Apple po ukončení WWDC všechny tyto systémy zpravidla zpřístupní vývojářům. Kromě chystaných systémů se dost možná dočkáme také přepracovaného iMacu, společně s dalšími novinkami.

Pokud se i vy nemůžete letošní konference WWDC20 dočkat a odpočítáváte poslední dny, hodiny a minuty, tak vás s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Bohužel, žádným jiným způsobem se letošní konference kvůli koronaviru nedá zúčastnit. Jak tedy v rámci operačního systému Windows sledovat živý přenos?

WWDC20 na OS Windows

Díky zkušenostem z minulých let už můžeme pevně říct, že živé přenosy od společnosti Apple můžete bez problémů sledovat i na konkurenčním operačním systému Windows. Konkrétně jablečná společnost doporučuje pro správný chod používat prohlížeč Microsoft Edge. Stejně dobře však fungují i ostatní prohlížeče, jako je například Chrome nebo Firefox. Jediná podmínka, kterou musí prohlížeč splňovat, je, aby podporoval MSE, H.264 a AAC. K živému přenosu se dostanete pomocí tohoto odkazu. Sledovat můžete událost i na YouTube zde.

WWDC20 na zařízeních od Apple nebo na Androidu

V průběhu následujících dní vydáme na našem magazínu návod, pomocí kterého zjistíte, jakým způsobem bude možné letošní WWDC20 sledovat na operačním systému Android. Pokud o tyto informace nechcete přijít, tak rozhodně náš magazín sledujte i nadále!

wwdc20

Dnes nejčtenější

.