Zavřít reklamu

Po včerejším zveřejnění renderů iPhonu 11, které vytvořil leaker OnLeaks ve spolupráci s portálem CashKaro.com na základně uniklých CAD schémat, před malou chvílí stejná dvojice zveřejnila render iPhonu 11 Max. Pokud si tedy brousíte na větší z dvojice letošních prémiových modelů zuby, v galerii pod tímto odstavcem máte jedinečnou možnost seznámit se s ním s několika měsíčním předstihem. 

Jak můžete vidět, designově se iPhone 11 Max od menšího iPhonu 11 neliší. I on se chlubí displejem s výřezem, jehož velikost se shoduje s modely z předešlých let, ocelovým rámem, Lightning konektorem či trojitým fotoaparátem ve čtvercovém modulu na zádech. Za povšimnutí pak stojí i tlačítko pro změny režimů, které je nyní řešeno po vzoru nových iPadů Pro a fungovat tak má nikoliv “do boku”, ale vertikálně (čili “nahoru a dolů”). Vraťme se ale ještě chvíli k samotným zádům.

Pokud by vás pak zajímaly rozměry novinky, ty mají být 157,6 mm x 77,5 mm x 8,1 mm, přičemž u fotoaparátu má tloušťka telefonu dosahovat 9,3 mm. Rozměrově je tak telefon téměř shodný s iPhonem XS Max, který se chlubí rozměry 157,5 mm x 77,4 mm x 7,7 mm. Větší tloušťka novinka je pravděpodobně zapříčiněna větší baterií a implementací obousměrného bezdrátového nabíjení, které má v prémiových modelech dorazit. Žádné další novinky však bohužel nový render neprozrazuje. 

Jak už jsem uvedl včera, jedná se o rendery od leakera, který patří mezi nejuznávanější na světě a který v minulých letech přesně tímto způsobem již pár produktů v čele s iPhonem X, XS, XR či iPady Pro “propálil”. Je tedy prakticky jasné, že letošní iPhony budou vypadat právě takto. Zda je to dobrá či špatná zpráva už však raději necháme na vás. 

iphone 11 max fb

Dnes nejčtenější

.