Zavřít reklamu

Přes 2 miliony. Tolik aplikací je v současné době v App Store pro iOS zařízeních. Samozřejmě mezi nimi najdeme mnoho velmi užitečných a kvalitních aplikací, které nám usnadní práci či zkrátí dlouhou chvíli. Avšak jsou zde i takové, které jsou na jednu stranu naprosto zbytečné a využije je poměrně málo lidí, ale přesto si je můžete zamilovat. Zde jsou tři, které přesně toto vystihují.

Run Pee

Tuto aplikaci si okamžitě zamilují všichni milovníci filmů, kteří chodí často do kina. Všichni to známe – největší filmový trhák roku, na který jsme se tolik měsíců těšili, je tu. Děj se stupňuje, zápletka se začíná rozplétat a… a vy si najednou opravdu akutně potřebujete odskočit na toaletu. Co když ale přijde ta nejdůležitější část celého filmu zrovna ve chvíli, kdy budete pryč? Nohu přes nohu a vydržet? S aplikací Run Pee to není potřeba. Appka obsahuje průběžně rozšiřovanou databázi filmů a u každého i časovou osu, na které jsou zvýrazněny časy, kdy si na WC můžete bez obav dojít. Navíc, pokud si zapnete upozornění, telefon vám ve správný moment zavibruje a vy tak sami nemusíte hlídat čas. Geniální a zdarma!

[appbox appstore 450326239]

Kiwake – Extreme Alarm Clock

Také máte na každé ráno 17 budíků a i přesto se vám stane, že vstanete půl hodiny potom, co jste už měli být na schůzce? Přesně pro vás je v App Storu aplikace Kiwake – Extreme Alarm Clock. Tento budík nenechává nic náhodě a při jeho používání už nikdy nevstanete pozdě. Začněte tím, že si nastavíte čas, kdy chcete vzbudit. Ano, opravdu stačí pouze jeden. Poté vás aplikace vyzve, abyste si ve svém bytě vyfotili jednu specifickou věc, například obraz na zdi. A můžete jít spát. Ráno po probuzení je nutné vámi vybraný předmět vyfotit, aplikace jej rozpozná a až poté se budík vypne. Aby však byla jistota, že znovu neulehnete do postele, abyste se dozvěděli, jak skončil ten parádní sen, budete muset vyřešit jednoduchou logickou minihru. Probuzeni? Výborně, ted už si v aplikaci jen prohlédnete tipy pro zdravé vstávání a přečtete předem nastavené cíle (například ušetřit na cestu do Itálie). Aplikace stojí 79 Kč, což je nic v porovnání s tím, jak některým lidem pomůže se vstáváním.

[appbox appstore 951876055]

Sausage Legend

První dvě aplikace se ještě dají brát jako celkem seriózní. Tato ne. Už z názvu je vlastně celkem jasné, o čem v této hře jde. Jedná se vlastně o bojovku s klobásami. Během soubojů, které můžete absolvovat proti AI nebo druhému hráči, pouze klikáte pro zaútočení a snažíte se vychytat ten správný moment, abyste soupeři ubrali co nejvíce jeho zdraví a on vám žádné. Jedná se o hratelnostně opravdu banální titul, který je však na pozadí celkem komplexní. Získat totiž můžete dokonce až 43 klobás, které se liší v počtu svých životů, síle a dosahu. Navíc si každou z nich můžete levelovat tím, jak vyhráváte. No zkrátka pokud chcete mít ve svém iPhonu tu nejvzláštnější hru, stáhněte si Sausage Legends. Je zdarma a své kamarády s ní rozhodně rozesmějete.

[appbox appstore 1087286874]

app store

Dnes nejčtenější

.