Zavřít reklamu

Apple dnes večer, jen před pár desítkami minut, vypustil do světa novou reklamu na Apple Watch Series 3. V reklamním spotu Apple propaguje novou schopnost třetí série svých chytrých hodinek, a to konkrétně plnou podporu Apple Music.

Apple Watch Series 3 přicházejí s podporou LTE, což znamená, že svým způsobem se z nich stává mobilní telefon, jelikož jsou schopny volat, odesílat či přijímat zprávy a zpracovávat notifikace z různých Messengerů apod. To vše bez nutnosti mít v blízkosti iPhone, na který by byly napojené.

Kromě hovorů, zpráv a notifikací ale nová série hodinek umožňuje streamovat i hudbu z Apple Music, a tak si jejich majitelé mohou vybrat z více než 40 milionů skladeb, které si skrze Apple Watch přehrají do bezdrátových sluchátek. A právě na novou generaci hodinek v kombinaci s Apple Music se zaměřuje i nové reklamní video.

https://youtu.be/A9k88sMyiJM

Abyste ale mohli všech vyzdvihovaných vymožeností využít, je potřeba mít nejenom předplacenou Apple Music a vlastnit bezdrátová sluchátka, ale hlavně žít v zemi, kde je LTE model Apple Watch Series 3 podporován, což Česká republika bohužel není. Tuzemští operátoři totiž (alespoň prozatím) nepodporují eSIM, kterou nové hodinky disponují a skrze niž se tarif z telefonu částečně převede i do hodinek.

Apple Watch Series 3.ad

Dnes nejčtenější

.