Zavřít reklamu

Pokud sice nebudete patřit mezi budoucí majitele Apple Watch Ultra, ale líbí se vám jejich řemínky, máme pro vás dobrou zprávu. Platí to ostatně i jestliže už máte doma patřičné portfolio nějakých starších, a právě si na model Ultra brousíte zuby. Řemínky jsou totiž kompatibilní, ale jen s určitými pouzdry. 

Sám Apple konkrétně uvádí, že řemínky Trailový tah, Alpský tah a Oceánský řemínek jsou určeny pro Apple Watch Ultra a nejlépe se hodí k 49mm velikosti jejich pouzdra. Řemínky jsou ale kompatibilní i s 44mm a 45mm pouzdry. O 42mm pouzdru se však nijak nezmiňuje. 45mm řemínky jsou pak kompatibilní s 42,44 a 49mm pouzdry, tedy právě i tím modelu Ultra.

Jednoduše to znamená, že Apple zachoval kompatibilitu řemínků od původních 42mm Apple Watch až po verzi Series 8 a nových 49mm Apple Watch Ultra. Pokud jste si však koupili menší řemínky pro 38/40/41mm, tak tyto řemínky tedy kompatibilní nebudou. Celkově se jedná o poměrně větší kompatibilitu, než se očekávalo, protože Apple Watch Ultra jsou přece jen dramaticky jiné. Nové řemínky Apple (a hodinky Series 8) je možné objednat již dnes, stejně jako samotné řemínky za cenu 2 990 Kč. Jejich dodání je plánováno od 23. do 26. září.

Dnes nejčtenější

.