Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Unikátní hodinky Apple Watch určitě dobře znáte alespoň z doslechu. Jsou prodlouženou rukou iPhonu, s nímž mají vynikající konektivitu a poslouží vám třeba jako tréninkový parťák. Můžete s jejich pomocí také posílat zprávy, poslouchat hudbu a dělat tisíc dalších věcí. Mají prakticky nekonečné možnosti použití a hodí se pro každou příležitost.

Pokud vás Apple Watch nadchly, tak si stoprocentně zamilujete také jejich unikátní řemínky. Je dobře známo, že Apple nikdy nemyslí jen na technickou stránku věci. Špičkovou kvalitu pokládá za úplnou samozřejmost. Pro své zákazníky ale chce ještě něco navíc. V případě hodinek Apple Watch to je unikátní systém výměnných řemínků. Běžné hodinky mívají řemínek napevno a bez nářadí nejde vyměnit. Řemínky Apple Watch ale můžete měnit prakticky libovolně a střídat je podle příležitosti nebo nálady. 

Řemínky Apple Watch pro sport i byznys

Apple Watch lze nosit prakticky pořád. Jejich funkce využijete třeba ve fitku, můžete s nimi jít běhat ale také vyrazit do společnosti nebo na důležitou obchodní schůzku. A právě se vám může hodit mít několik různých řemínků pro různé účely. Hodinky samy o sobě jsou topovka, která dobře vypadá a perfektně slouží. Díky výměnným řemínků ale můžete radikálně změnit jejich vzezření doslova z minutý na minutu. V okamžiku ze sportovních hodinek uděláte důstojný doplněk elegantního oděvu, se kterým můžete kamkoliv od maturity až po předávání Oscarů!

Pár příkladů, jak řemínky Apple Watch vyladí váš styl:

  • Gumový nebo barevný silikonový řemínek pro sport a jakékoliv volnočasové aktivity
  • Elegantní ocelový řemínek pro byznys schůzky bude ladit i s drahým oblekem

Změna řemínku je opravdu rychlovka. Stačí stisknout tlačítko a řemínek jde lehce sundat a nasadit. Můžete jich mít klidně deset a střídat je dle libosti. Nač tolik? Řemínky Apple Watch zdaleka nejsou jen o změně společenského stylu. Nemálo uživatelů a hlavně uživatelek je bere hlavně jako barevný doplněk k outfitu. K mání je nespočet barevných variant, kterými můžete vaše hodinky barevně a stylově personalizovat nebo je přizpůsobit nejnovějšímu kusu z vašeho šatníku.

Kompletní nabídku všech barev a druhů řemínků Apple Watch naleznete v obchodě Tvrzenýsklo.cz, kde si můžete řemínky nejen objednat ale prohlédnout i osobně. Všechny řemínky Apple Watch jsou skladem v kamenné prodejně na Praze 5. Poradí vám zde například i s výběrem vhodné šířky řemínku pro váš konkrétní typ Apple Watch a s čímkoliv, co souvisí s iPhony, značkou Apple a dalším zbožím.

Silikonový řemínek na Apple Watch - 1

Dnes nejčtenější

.