Zavřít reklamu

Jenom v Americe používá iPhone současně v jedné chvíli kolem 90 milionů lidí. Světově je toto číslo o mnoho větší – 700 milionů lidi používá iPhone v každé dané chvíli. I když existuje spousta aplikací, které fungují v jakémkoliv operačním systému, iPhone má i svoji vlastní řadu aplikací, které se na Android prostě sehnat nedají. Pojďme se seznámit s novými aplikace pouze pro iPhone, které vám zjednoduší fotografovaní, organizaci nebo vás zabaví.

Pokud jste milovníci fotografie, tak si jistě užijete novou aplikaci zvanou Manual, která vám umožní mnohem lépe ovládat vaši kameru. Ačkoliv foťák iPhonu je dobrý sám o sobě, pokud máte mnoho zkušeností, určitě oceníte, že si sami můžete nastavit citlivost, vyvážení bílého světla nebo zaostření. Tím ale možnosti pro profesionální i amatérské fotografy nekončí. iPhone aplikace také nabízí škálu programů na úpravu vašich snímků. Na serióznější úpravy je skvělý Photoshop Fix, který je na rozdíl od Photoshopu pro uživatele iPhonů zadarmo. Photoshop Fix má všechny vlastnosti Photoshopu, jen vám je umožní používat na vašem telefonu. Pokud chcete raději sdílet momenty z vašeho dne v zajímavém formátu, pak je dobré pořídit si Giphy Cam. Tato trendy aplikace vám umožní vytvářet GIF obrázky, se kterými jistě okouzlíte své přátele. V neposlední řadě je potřeba zmínit Hyperlapse. Stalo se vám, že jste někdy nahráli video, ale příliš se vám klepala ruka? Pak je Hyperlapse právě pro vás. Tento program byl vyvinut, jen aby pomáhal vytvářet méně roztřesená videa.

Rádi používáte iPhone jako svůj osobní diář? Potom i pro vás existují spousty aplikací pouze pro iPhony, které vám zjednoduší život. Snad nejelegantnější aplikací této kategorie je Timepage. Timepage vám nejen umožní zapsat si všechny schůzky a vytvořit seznamy úkolů, je také dovolí podívat se na předpověď počasí anebo si zavolat taxi. Pokud potřebujete něco jednoduššího, třeba jenom dobře vypracovaný seznam úkolů se zajímavým designem, potom je Clear ta pravá aplikace pro vás. Jednoduché ovládání a možnosti různých barevných kombinací vás jistojistě uchvátí a povzbudí k plnění vašich denních úkolů. Zajímá-li vás spíše fitness, potom je dobré podívat se na Pedometer++, aplikaci, která vám umožňuje měřit, kolik kroků denně uděláte a znázornit tyto statistiky v grafech podle dne, týdne i měsíce.

Každého ovlivňuje počasí a každý se čas od času objeví pod hvězdnou oblohou. Aplikace pro iPhone nabízí velmi stylový program na předpověď počasí. Fresh Air je sice jako každá jiná aplikace vztahující se k počasí, uchvátí vás ale minimalistickým, ale roztomilým stylem, který ulehčí deštivé dny. Pokud se více zajímáte o hvězdnou oblohu, potom si jistě stáhněte Sky Guide. Najdete-li souhvězdí, které neznáte, můžete prostě na souhvězdí namířit kameru vašeho iPhonu a Sky Guide vám řekne, o které souhvězdí se jedná, spojí hvězdy dohromady a seznámí vás s jeho historií.

V neposlední řadě jsou tu aplikace, které vás zabaví při dlouhé chvíli. Nová retro hra, Mr Jump, sice není nejjednodušší, ale i tak je těžké přestat ji hrát. V této jednoduché hře a hezkým designem se stanete Mr. Jumpem a musíte se dostat přes řeky a oceány, jak jinak než skákáním. Afterpulse, na druhou stranu, je střílečka podobná Call of Duty nebo Gear of Wars. Díky skvělé grafice a jednoduchému ovládání, je tato hra hratelná i na mobilu a jistojistě dlouhodobě zabaví.

pexels-photo-196654

Dnes nejčtenější

.