Zavřít reklamu

Sluchátka AirPods s přehledem získala titul nejhůře dostupného Apple produktu za poslední roky. Zůstává však otázkou, zda je to kvůli pomalé výrobě nebo extrémně velké poptávce. Pravda bude nejspíš někde uprostřed. Ještě minulý týden, tedy více jak tři čtvrtě roku od představení, jste na AirPods musely čekat dlouhých 6 týdnů od doby uskutečnění objednávky, než vám dorazily domů. Nyní se situace mírně zlepšila – před práh vašeho domu dorazí o dva týdny dříve.

Už během konferenčního hovoru týkajícího se finančních výsledků za Q3 2017 oznámil Tim Cook, že jeho společnost navyšuje výrobní kapacitu AirPods, aby tak zvládala pokrýt poptávku a dodat sluchátka o něco rychleji. Slib se začíná pomalu plnit, protože Apple na svých oficiálních stránkách nově informuje, že AirPods doručí do 4 týdnů. Jistě vás potěší, že změna se týká i České republiky.

Situace se výrazně zlepšila také u českých Apple Premium Resellerů (APR). Podle našich informací je totiž většina už schopna sluchátka nabídnout prakticky ihned, jelikož je mají skladem. Prodejcům se již podařilo pokrýt předobjednávky, a tak i navzdory faktu, že jim od Applu chodí pár kousků týdně, zvládají uspokojit své zákazníky a prodat jim AirPods ihned na místě.

AirPods Apple Online Store
airpods-fb

Dnes nejčtenější

.