Zavřít reklamu

V posledních měsících se objevila už spousta návrhů, jak by mohl tolik očekávaný iPhone 8 vypadat. Před několika dny například Steve Hemmerstoffer, kterého pravděpodobně znáte spíše pod přezdívkou @OnLeaks, zveřejnil na Twitteru zajímavý render výročního modelu. Zároveň by se podle něj neměla zpozdit výroba další generace iPhonu, jak se dříve předpokládalo. Apple by mohl s výrobou iPhonu 8 začít už v srpnu, a tak by ho světu představil tradičně v září.

I když po zahájení prodeje bude asi nedostatek kusů, uklidňující zprávou je, že nebudeme muset čekat až do listopadu, v nejhorším případě do dalšího roku, na představení možná nejpokročilejšího smartphonu, jaký jsme kdy viděli.

Otázkou zůstává, zda bude mít iPhone 8 senzor Touch ID integrovaný pod OLED displej anebo zda ho bude mít umístěn na zadní straně těla, protože se objevily i takové návrhy. Dále je otazník nad jménem, protože nikdo doposud neví, jestli se bude jubilejní model jmenovat iPhone 8 či iPhone Edition.

Bohužel, na odpovědi na tyto otázky si budeme muset ještě několik měsíců počkat, ale zatím se můžete kochat koncepčními návrhy od talentovaných umělců. Podle nejnovějšího konceptu iPhonu 8, který zveřejnil YouTube kanál ConceptsiPhone, ukazuje, na jaké funkce se můžeme těšit. Pokud cupertinská společnost začne prodávat iPhone 8 podobný tomu na videu, potom za něj spousta lidí zaplatí i těch 1 000 dolarů.  

iphone 8 03

Dnes nejčtenější

.