Zavřít reklamu

V posledních dnech se objevila informace o tom, že se iPhonu 8 vlastně vůbec nemusíme dočkat letos. Podle dřívějších zpráv, které si můžete přečíst zde, se nová vlajková loď začne prodávat až příští rok. Proti této informaci nově vystupuje čínský list Economic Daily News, podle kterého se letos žádných časových posunů ve vydání nedočkáme a vše bude tak, jak jsme na to zvyklí. Tedy zářijové představení a říjnové zahájení prodejů. iPhone 8 (nebo jak se bude nakonec jmenovat), by tak měl opravdu dorazit letos.

V dnešním vydání přišly noviny Economic Daily News s informací, že se iPhone 8 dočká standardního životního cyklu, tj. představení v září a zahájení prodejů v říjnu. Implikují to informace od různých dodavatelů jednotlivých komponent, počínaje TSMC, SLP a dalších.

Tito dodavatelé se prý již připravují na údajné zahájení výroby v průběhu června. Tato doba odpovídá standardnímu postupu z minulých let. Nic tedy nenasvědčuje tomu, že by se měl nový vlajkový iPhone nějak zásadně opozdit.

TSMC začne s výrobou wafferů 10. června a první hotové A11 procesory dodá kolem druhé poloviny července. Zhruba v tomto období by se tak mohlo začít s finálním kompletováním a Apple tak bude mít více než dva měsíce výroby k dobru. Na tyto informace reagují také samotní výrobci jako Foxconn či Pegatron, kteří připravují náborové kampaně pro nové zaměstnance.

 

iPhone 8 coming in september FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.