Zavřít reklamu

Objevily se informace o tom, že představení jubilejního modelu bude mít zpoždění, a tak by dorazil namísto letošního září až v prvních měsících příštího roku. Vyplývá to z výzkumné zprávy analytiků Deutsche Bank, podle nichž za zpožděním stojí nedostatek komponentů a technické problémy při výrobě.

Deutsche Bank výzkumnou zprávu založila pravděpodobně na zprávě serveru ValueWalk, podle kterého se letos na podzim objeví pouze dva modely, a to iPhone 7s a iPhone 7s Plus.

Ale toto není poprvé, co jsme se zmínili o tom, že se představení iPhonu 8 opozdí. Server DigiTimes uvedl, že Apple kvůli technickým problémům se zakončením zakřiveného OLED panelu a zabudováním 3D senzorů odloží prodej výroční vlajkové lodě až na říjen či listopad. Cupertinská společnost má problémy nejen s displejem, ale i s bezdrátovým nabíjením a deskou s plošnými zdroji, což údajně zpozdilo výrobní proces iPhonu 8 o jeden až dva měsíce.

Přesunutí představení iPhonu 8 na následující rok by pro Apple představovalo velký problém, protože by se to podepsalo na tržbách. A zároveň by se už iPhone 8 nedal označovat za jubilejní iPhone, který má vyjít k desátému výročí od vydání prvního iPhonu.

Tak co na to říkáte? Čekali byste na iPhone 8 až do dalšího roku?

Apple iPhone 8 FB

Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.