Zavřít reklamu

Společnost Apple by mohla odložit prodej tolik očekávaného 5,8palcového iPhonu s OLED displejem od okraje k okraji. Objevují se různé informace o tom, čím by mohl disponovat a jak bude vypadat. Ale stále se jedná pouze o spekulace, a tak může iPhone 8 nakonec vypadat úplně jinak, než ukazují koncepty. Podle čínského deníku Economic Daily News (EDN) by se mohl prodej přesunout až na říjen či listopad.

V uplynulých letech cupertinská společnost představovala a prodávala vlajkové lodě tradičně v září, tedy s výjimkou modelu 4s, kterého jsme se dočkali také později. V letošním roce by tomu mohlo být také jinak. Při výrobě iPhonu totiž došlo k technickým potížím se zakončením zakřiveného OLED panelu a zabudováním 3D senzorů. Z tohoto důvodu by se mohl iPhone 8 dostat do prodeje později, než bylo doposud obvyklé.

Nicméně odložení prodeje neznamená, že by neměl být iPhone 8 představen už na zářijové keynote společně s upgradovanými verzemi iPhone 7s a 7s Plus.

Začátkem tohoto týdne bylo oznámeno, že Apple objednal 70 milionů OLED displejů od společnosti Samsung. Těšit se tak můžeme na iPhone 8 (iPhone Edition) s bezdrátovým nabíjením, virtuálním Home Buttonem a technologií pro rozpoznávání obličeje a skenování duhovky.

iPhone 8 X concept FB

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.