Zavřít reklamu

Nejnovější iPhone 8 se nám sice ukáže až za půl roku, to však nebrání grafikům k tomu, aby popustili uzdu své fantazie a na internet tak proudí několik konceptů nového jablečného telefonu týdně. Podle zahraniční společnosti Nikkei Asian Review, Apple na podzim letošního roku představí tři modely iPhone 8. Zatímco větší 5,8palcová varianta by měla disponovat OLED displejem, ostatní dvě by měly mít LCD displeje.

Již dříve analytik Ming-Chi Kuo ze společnosti KGI Securities prozradil, že první iPhone s OLED displejem bude mít sice rozměr 5,8 palců, ale skutečná zobrazovací plocha bude mít velikost 5,15 palců. Zbytek obrazovky bude vyhrazen pro virtuální tlačítka.

Okolo OLED displeje se točí i nejnovější koncept z dílny iDropNews.com. Na konceptu níže tak můžeme vidět velice povedený iPhone 8 se zakřiveným a bezrámečkovým OLED displejem. Zmiňovaný koncept iPhonu 8 má na svých zádech duální fotoaparát. Nejvíce však fanoušky překvapí absence Touch ID, které je zabudované přímo v samotné obrazovce. V případě, že by se Apple konceptem od iDropNews.com inspiroval, tak bychom se mohli těšit na skutečně krásný telefon od největšího technologického giganta.

koncept-iphone 8 - oled fb

*Zdroj: iDropNews.com

Dnes nejčtenější

.