Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconiPhone 7, iPhone 7, iPhone 7… posledních několik měsíců se mluví pouze o tom, jak bude nový mobil z Cupertina vypadat, jaké bude mít specifikace, jakých se dočká změnvylepšení a zda-li vlastně přinese něco tak zásadního, aby to donutilo současné majitele k upgradu. Semtam se také objeví zpráva o dalším modelu, iPhonu 8, který má být tentokrát opravdu velmi revoluční… Je ovšem dost možné, že iPhone 7 nebude iPhonem 7, stejně tak jako iPhone 8 nebude iPhonem 8. Podle posledních informací, které pochází z dodavatelských kruhů, se bude nadcházející model označovat jako 6SE.

jednou jsme psali o tom, že následující model nemusí číslovkou „7“ vůbec oplývat. Z dosavadního vývoje iPhonů by bylo toto číslování logické, stejně tak logické by ovšem bylo nechávat si „novou“ číslovku až pro onen revoluční model, co má přijít v příštím roce. Dokonce i koncovka SE dává jakýsi smysl, jelikož už tu jeden „SE“ model máme v podobě iPhonu 5SE. Může se tedy velmi jednoduše stát, že Apple v září tuto „SE“ řadu doplní o aktuální modely a bude vymalováno. Základ je už položen..

S touto zprávou přišel německý server Apfelpage.de, který jí získal z údajných dodavatelských kruhů, které pro Apple dodávají nějaký hardware. Údajně jsou s tímto názvem vyráběny veškeré krabičky a ostatní příslušenství. Pokud to tak tedy opravdu bude, a Apple změní zaběhnutý pořádek v pojmenovávání svých mobilních telefonů, bude se přeci jenom jednat o jakousi revoluci, týkající se mobilních telefonů. Avšak nebude to ta revoluce, po které volají miliony uživatelů po celém světě. Ale jak jsem psal o odstavec výše, označení by logicky zapadalo do rodiny „SE“.

iPhone 7 SE

K tomuto označení nás mohou vést další indície. Například velmi malé rozdíly, mezi nadcházející generací a tou současnou. Všichni už zhruba víme, jak bude telefon vypadat a o nějakých výrazných změnách se příliš hovořit nedá. Stejně tak se nedočkáme nějakých zásadních nových designových řešení samotné konstrukce. Tudíž se by se správně ani nemělo jednat o „nový“ model, ale spíše by to odpovídalo modelu „eSkového“ charakteru. Dále označení „SE“ zapadá do nového tříletého vývojového cyklu, podle kterého teď bude Apple přistupovat ke svým iPhonům. Tak jako tak se vše dozvíme již za několik týdnů. Nové iPhony by měly spatřit světlo světa 12. září.

iphone-7-couleurs

Zdroj: iPhonehacks

Dnes nejčtenější

.