Zavřít reklamu

iPhone 8 iPhone 7 no edge display icon

Už letos v září by měl Apple představit dva nové iPhony a očekává se, že ponesou označení iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Doposud jsme byly zvyklí, že většinou Apple po modelové řadě, která měla příponu „S“ představil úplně novou sérií mobilních telefonů. Dnes Venture Beat napsal, že Apple pro letošní iPhony nepoužije název „iPhone 7“ a zmiňovaný název si nechá na rok 2017, kdy společnost oslaví 10 let od vydání původního iPhonu. Podle serveru Phonearena, by měl Apple představit další novou generaci iPhonu 6, která by měla za sebou mít opět nějakou příponu.

Zatím jedná pouze o názor analytika, ale vše naznačuje tomu, že by Apple opravdu v září tohoto roku představil pouze vylepšený iPhone 6. Podle nejnovějších zpráv, by neměl nový iPhone přinést zásadní změny v designu. V minulosti každá nová modelová řada iPhonu, přinesla i významnou designovou změnu. Důvěryhodný zdroj, kterým je Wall Street Journal, dnes oznámil, že se design iPhonu bude opravdu podobat designu iPhonu 6. Podle dostupných informací, by nejvýznamnější novinkou byla absence 3,5mm jack konektoru, který slouží k připojení sluchátek.

Server Venture Beat také dodal, že Apple změní pravidelný cyklus změny designu, a to ze dvou let na tři roky. iPhone 7 údajně dorazí, ale zatím není jasné kdy. Pokud dorazí až příští rok a letos Apple představí vylepšený iPhone 6 znamenalo by to, že by iPhone 7 mohl mít mnoho nových funkcí, skleněná záda či OLED displej.

I když se jedná o nepotvrzené informace, nebylo by to poprvé co by Apple zvolil úplně jiný název. To samé se stalo v březnu, kdy Apple vyskočil ze svého pravidelného cyklu a představil iPhone SE.

iphone 7 2017 fb

*Zdroj: phoneArena.com

Dnes nejčtenější

.