Zavřít reklamu

Jak na iPhonu deaktivovat návrhy připomínek? Otravují vás návrhy připomínek při přidávání nových úkolů do seznamů? V tomto stručném průvodci se dozvíte, jak je vypnout. V aktualizaci operačního iOS 17 společnost Apple výrazně rozšířila možnosti své nativní aplikace Připomínky.

Ta nyní v závislosti na nastavení jazyka a oblasti nabízí praktické funkce, jako jsou automatické seznamy potravin, sekce pro seznamy a zobrazení těchto sekcí, které uživatelům umožňuje nastavit si pro připomenutí jednoduché sloupce ve stylu Kanban.

Nativní aplikace Připomín ky také získala novou funkci navrhovaných přiomínek. Tato funkce generuje návrhy na základě dříve splněných úkolů, jakmile uživatel začne psát. To může být výhodné zejména pro uživatele, kteří aplikaci Připomínky často používají pro každodenní úkoly, protože to eliminuje nutnost opakovaného zadávání běžných připomínek.

Uživatelé, kteří aplikaci používají méně často a navrhovaná připomenutí je při přidávání nového úkolu rozptylují, však mají možnost tuto funkci vypnout. Ve výchozím nastavení jsou navrhované upomínky v nové aktualizaci povoleny.

Jak na iPhonu deaktivovat návrhy připomínek

Pokud chcete na iPhonu deaktivovat návrhy připomínek, postupujte podle následujícího návodu.

  • Na iPhonu spusťte Nastavení.
  • Klepněte na Připomínky.
  • Zamiřte zcela dolů.
  • V sekci Při přidávání připomínek deaktivujte položku Zobrazit návrhy.

To je vše. Aplikace Připomínky již nebude zobrazovat navrhované připomínky, když přidáváte novou připomínku do některého ze svých seznamů. V případě potřeby můžete samozřejmě opět návrhy připomínek kdykoliv znovu aktivovat.

Dnes nejčtenější

.