Zavřít reklamu

Objevilo se už několik různých renderů tolik očekávaného iPhonu 8, ale doposud cupertinská společnost neprozradila žádné oficiální informace o výročním modelu, a proto netušíme, na kterém z renderů se odráží skutečnost. Světlo světa spatřily další rendery, které vám poskytnou údajně nejlepší a nejpravdivější pohled na iPhone 8, který by měl být představen už v září letošního roku.

Jedná se o CAD obrázky pocházející od uživatelů @GearIndia a @OnLeaks. Už několikrát odhalil rendery nepředstavených mobilních telefonů, přičemž rendery byly poměrně přesné, a tak může být velice pravděpodobné, že iPhone 8 bude vypadat přesně takto:

Zároveň musíme zmínit, že Apple údajně experimentoval s několika různými prototypy iPhonu 8, a tak toto může být jeden z nich. Finální verze vlajkové lodě by se mohla trošku lišit. Z renderů víme, že iPhone 8 by měl mít rozměry 143,5 × 70,9 × 7,7 milimetrů, přičemž na takto velké tělo bude vtlačen 5,8palcový OLED displej od okraje k okraji. V přední části už nebude žádný fyzický Home Button a v zadní části se bude nacházet vertikální duální kamera.

Apple se chystá vydat vedle iPhonu 8 i aktualizované verze iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus. Budou patrně vypadat jako současné sedmičkové modely. Dokonce se spekuluje o tom, že by mohl být ukázán nástřel iPhonu 8 na červnové konferenci WWDC. Nicméně mnohem větší pravděpodobnost je, že si cupertinská společnost ponechá představení až na září.  

iphone 8 fb

Zdroj: Phone Arena

Dnes nejčtenější

.