Zavřít reklamu

Naši kolegové z iDropNews opět vytvořili zajímavý render iPhone 8, který je založen na základě nejnovějších spekulací a analytických předpokladů. Největší spekulace a debaty se odehrávají okolo Touch ID, které by zřejmě mělo buď chybět úplně nebo bude naopak jako v případě tohoto konceptu integrované přímo do displeje. Touch ID spolu s dalšími prvky, které nyní vidíme v Control Center by měly být integrované do spodní části displeje, kterou kluci z iDropNews označují jako Function Area.

Takzvaná Function Area neboli funkční oblast by v podstatě mohla integrovat virtuální tlačítka spolu s Touch ID a dovolila by Applu zvětšit displeje telefonu bez toho, aniž by muselo dojít ke zvětšení samotného přístroje. Ať už známý analytik Ming-Chi Kuo z KGI Securities, tak i New York times přinesly informace o tom, že se iPhone dočká většího displeje při zachování zhruba stejné velikosti, jakou má dnes 4,7″ iPhone 7. Nová oblast na přední straně telefonu by měla plně nahradit Control Center a dát tak uživatelům k dispozici co nejvíc místa na displeji pro samotné aplikace a rozhraní iOS bez rušivých ovládacích prvků.

Samozřejmě se i nadále spekuluje o tom, že by Apple vynechal Touch ID z předního panelu a raději jej integroval do zadní části telefonu. To je však jen jedna z dalších spekulaci, ostatně jako ta na základě níž je založen tento render. Uvidíme tedy, jakou Apple nakonec zvolí taktiku a čeho se v letošním roce dočkáme. Každopádně je iPhone již řadu let jedním z naprosto nejhorších telefonů co se poměru velikosti displeje a telefonu týká. Navíc Samsung se svým displejem který je přes téměř celý čelní panel vypadá skutečně dobře a Galaxy S8 ještě posunula hranici toho, jak lze využít přední panel pro co největší displej.

iPhone-8-Function-Area-iDrop-News-Exclusive-FB

Dnes nejčtenější

.