Zavřít reklamu

Tim Cook pronese v červnu 2017 projev k absolventům Technologického institutu v Massechusetts (MIT). Je velice pravděpodobné, že mezi nimi budou i budoucí zaměstnanci společnosti Apple. Cook již v minulosti promlouval ke studentům své „domovské“ univerzity v Auburn.

Tim Cook v červnu příštího roku pronese projev k absolventům Technologického institutu v Massechusetts. Nebude to poprvé, co na půdě univerzity promluví k jejím absolventům – před několika lety si jeho projev mohli vyslechnout studentni v Auburn.

„Výraznost pana Cooka coby obchodního leadera, jeho lidská ryzost a jeho vášeň pro to, co je důležité pro naši komunitu, z něj učinily hlas, o němž vím, že bude plně souznít s našimi absolventy,“ uvedl ředitel massachusettské univerzity L. Rafael Reif. „Jsem rád, že se našeho ceremoniálu zúčastní a těšíme se na jeho účast na slavnostním zakončení akademického roku 2017.“

„Apple stojí na křižovatce svobodných umění a technologie, a jsme hrdí na to, že máme ve svém týmu tolik úspěšných absolventů Massachusettské univerzity,“ řekl Tim Cook. „Jsme hluboce přesvědčeni o tom, že technologie může být užitečnou silou, a já se velice těším na to, až pronesu projev k ročníku 2017, který bude připraven zanechat ve světě svou stopu.“.

Je celkem pravděpodobné, že mezi absolventy, k nimž bude Cook v červnu promlouvat, budou sedět i budoucí zaměstnanci společnosti Apple. V roce 2011 Cook pronesl projev na půdě své alma mater – univerzity v Auburn, kde své rozhodnutí připojit se k Applu označil za nejlepší ve svém životě.

tim-cook-student

Podobně přednesl svou slavnou řeč i Steve Jobs v roce 2005. Frázi „Stay hungry stay foolish“ z ní zná jistě každý.

Zdroj: 9to5Mac.com

Dnes nejčtenější

.