Zavřít reklamu

Apple EarPods iconPřesně za týden, tedy ve středu 7. září v 19 hodin našeho času, začne konference Applu, na které kalifornská společnost představí jako hlavní novinku iPhone 7. O novém modelu víme už téměř vše, ale jedna záhada zůstává stále nevyřešená. Jaká sluchátka Apple přibalí k novému iPhonu, když už nebude mít 3,5mm jack? Nová fotografie zadní části balení iPhonu 7 Plus nám nejspíš konečně dává odpověď a popravdě je to lepší, než bychom mohli od Applu čekat.

Francouzský magazín nowhereelse sdílel fotografii, na které jsou zachyceny podrobné informace sdělující, co by se mělo nacházet v balení iPhonu 7. Kromě tradičního USB-Lightning kabelu, adaptéru a samotného iPhonu, budou v balení sluchátka EarPods s Lightning konektorem a k těm Apple přibalí redukci pro 3,5mm jack.

Původně se spekulovalo, že Apple k iPhonu 7 přibalí obyčejná EarPods s 3,5mm jackem a k těm přidá redukci, aby je bylo možné k iPhonu bez sluchátkového portu vůbec připojit. Když se proslýchalo, že Apple do balení dá Lightning sluchátka, očekávalo se, že redukce z Lightning na 3,5mm jack se bude prodávat zvlášť za nepřiměřenou částku. Nyní to ale vypadá, že redukce bude k iPhonu zdarma jako součást balení.

Kromě informace, jaká sluchátka k iPhonu 7 dostaneme, se ještě dozvídáme, že minimálně Plus model bude možné zakoupit v 256GB variantě. V současné době Apple nabízí iPhone s kapacitou úložiště maximálně 128GB. Kapacitu 256GB už ale nabízí u iPadů, a tak se zdá poměrně dost pravděpodobné, že se nyní dočkají i iPhony.

iPhone 7 Plus Lightning EarPods adapter 256GB
iPhone 7 Blue 7

Dnes nejčtenější

.