Zavřít reklamu

Včera se na crowdfundingovém portálu Indiegogo objevil obal, o kterém jste už u nás mohli jednou krátce číst. Jmenuje se daptr a jedná se o speciální pouzdro pro iPhone 7, které obohacuje nový vlajkový model o chybějící 3,5mm jack a další Lightning port. daptr totiž disponuje hned dvěma Lightning porty, tudíž můžete svůj iPhone 7 nabíjet a zároveň z něho poslouchat přes Lightning sluchátka, nebo přes standardní sluchátka s 3,5mm jackem.

Obal daptr je dostupný hned ve dvou verzí. První verze s názvem aero je ultratenká, ale prodlužuje mobil o nějaké dva centimetry kvůli potřebné elektronice a DAC převodníku. Druhá verze, která nese název chard, už mobil neprodlužuje, ale za to je tlustší o 3,5mm, za což ale může i přidaná baterie, ze které lze iPhone 7 dobíjet. Obal daptr chard ve verzi pro iPhone 7 nabízí baterii s kapacitou 3000 mAh a ve verzi pro iPhone 7 Plus pak baterii o kapacitě 4000 mAh.

Verze aero je dostupná v pěti barevných variantách (Jet Black, Black, Gold, Silver, Rose Gold), má hliníkový rámeček, průhledná záda a vyjde vás nyní na 49 dolarů (cca 1250 Kč). Verze chard je také dostupná v pěti barevných variantách, záda jsou kvůli baterii pochopitelně neprůhledná, ale bílá nebo černá (dle barevné varianty) a předobjednat si jí můžete nyní za 69 dolarů (cca 1750 Kč). Možné je také předobjednat obě verze dohromady za zvýhodněnou cenu 99 dolarů (necelých 2500 Kč). Poštovné do České republiky nebo na Slovensko vás vyjde na dalších 15 dolarů (370 Kč), v USA je poštovné zdarma.

Pokud máte o obal zájem, doporučuji si jej předobjednat již nyní, protože později bude cena vyšší. Předobjednávky by měla společnost začít odesílat ještě v prosinci tohoto roku. Za jeden den se vybralo $3602 z $23770, přičemž do konce kampaně zbývá ještě měsíc, a tak to vypadá, že se cíl podaří splnil a obal se skutečně začne vyrábět.

obal-daptr-35mm-jack-lightning-2
obal-daptr-fb

Dnes nejčtenější

.