Zavřít reklamu

Apple kromě dvojice nových mobilních telefonů iPhone 5S a iPhone 5C představil také příslušenství, které je pro ně určeno. Kromě nabíjecího a synchronizačního docku s Lightning konektorem, kterého se iPhone 5 nakonec nedočkal, nabízí společnost pro iPhone 5S kožený a pro iPhone 5C silikonový obal. Vzhledem k tomu, že iPhone 5 je celkově nabízen v pěti různých barevných kombinacích, mezi které patří bílá, červená, žlutá, modrá a zelená, společně s šesti barvami originálních obalů iPhone 5c Case, máte možnost vytvořit až třicet barevných kombinací.

Silikonový obal je samozřejmě určený především na ochranu iPhone, ale díky příjemnému materiálu také zlepšuje uchycení telefonu v ruce. Apple uvádí, že díky otvorům v zadní části a těsnosti obalu vnímá uživatel iPhone 5c Case spíše jako součást telefonu, než jako obal. Obal iPhone 5c Case je k dispozici v bílé, červené, žluté, modré, zelené a černé barvě za cenu 29$.

iPhone 5s Case je k dispozici v pěti barvách mezi které patří hnědá, béžová, černá, žlutá a modrá a mimo to je k dispozici také v červené barvě, která patří do takzvaných (PRODUCT) RED, jejichž koupí přispíváte na boj s HIV v Africe. Kůže je tvarována přesně tak, aby obklopila celý telefon, ale zároveň umožnila přístup ke všem tlačítkům, konektorům nebo například k fotoaparátu. Vzhledem k tomu, že Apple je iPhone 5S vnímán jako luxusnější telefon od společnosti Apple oproti iPhone 5c, jsou jeho obaly kožené a prodávají ce za cenu 39$.

Dnes nejčtenější

.