Zavřít reklamu

Společně s blížícím se představením nových modelů mobilních telefonů společnosti Apple, které by měly být poprvé v historii dva současně, se také zvyšuje počet uniklých fotografií a informací, které se očekávaného iPhone 5S a iPhone 5C týkají. Mezi poslední fotografie, na kterých se údajně nachází levnější model iPhone označovaný jako iPhone 5C, patří trojice fotografií ze serveru iApps.im a mikro blogovacího fóra Weibo.

iPhone 5C by měl nahradit iPhone 5, jehož výrobní náklady pravděpodobně není možné jako u předchozích generací snížit a aby Apple nemusel snižovat marži, ocž by se podepsalo na hodnotě akcií společnosti, pravděpodobně představí iPhone 5C, kterým nahradí model iPhone 5. Nástupcem iPhone 5 se pak jako vždy stane modle označený jako iPhone 5S, který by měl přinést změny zejména ve výkonu s tím ,že nabídne o 31% rychlejší procesor Apple A7, kvalitnější kameru s funkci automatické detekce gest a možností zaznamenávat video rychlostí až 120FPS, díky čemuž bude možné vytvářet takzvané slow-motion záběry.

Nové fotografie ukazují balení iPhone 5C, které bude po vzoru iPodů plastové a iPhone 5C bude nabízet na displeji nálepku ve stejné barvě v jaké bude jeho šasi. Stejné prodejní balení Apple nabízí u iPodu nano, u kterého samotný iPod také obsahuje nálepku s barvou, kterou má samotný přehrávač. Další fotografie pak nabízí pohled na vnitřní dokumentaci, kterou nalezneme u všech produktů společnosti Apple. Tvar rychlého průvodce funkcí stejně jako tvar části návodu na kterém je připevněna sponka pro vytáhnutí šuplíku pro SIM kartu jsou oválné, tedy v souladu s fotografií oválné krabičky iPhone 5C. Legitimnost fotografií samozřejmě není možné potvrdit, ovšem vše nasvědčuje tomu, že Apple skutečně nabídne iPhone 5C v balení, které vidíme níže.

iPhone 5C box documents
iPhone 5C box documents
iPhone 5C box

*Zdroj: 9to5mac.com

 

Dnes nejčtenější

.