Zavřít reklamu

iPhone 7 event pozvanka iconV poslední době se hodně spekulovalo o přesném datu, kdy Apple představí iPhone 7 a konečně jej máme potvrzené přímo od společnosti. Kalifornský gigant totiž dnes rozeslal všem médiím pozvánky na keynote, která se uskuteční ve středu 7. září 2016 v 10:00 PST, tedy v 19:00 našeho času. Apple by měl na konferenci představit iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch 2, MacBook Pro 2016 a možná i nějaké další novinky, o kterých zatím nevíme.

Letošní pozvánka je v porovnání z předchozími asi nejchudší ze všech a skutečně slouží jen jako oznámení pro média, aby se přišla na novinky podívat. Na pozvánce tedy najdeme jen logo společnosti, slogan „See you on the 7th.“ a další informace o místu, datu a čase konání.

Letos se keynote opět uskuteční v San Franciském divadle, které nabízí kapacitu 7000 diváků. Jde tak o stejnou budovu, kde společnost představila minulý rok iPhone 6s, 6s Plus, iPad Pro a Apple TV 4. Pro zajímavost – San Franciské divadlo nabízí 3,5krát více míst pro diváky než budovy, kde se konaly předchozí konference, na kterých Apple představil nové iPhony.

iPhone 7 event pozvanka

Dnes nejčtenější

.