Zavřít reklamu

Už několik měsíců jsme vás informovali, že iPhone 7 a iPhone 7 Plus přijde o 3,5mm jack, pomocí kterého se k telefonu připojují tradiční sluchátka. Vše se nakonec stalo skutečností a Apple opravdu 3,5mm jack konektor odstranil. Jedná se určitě o nepříjemnou zprávu především pro majitele drahých sluchátek, které mají pouze 3,5mm jack konektor. Apple se snažil i na tyto uživatele myslet a přidal do balení iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus také novou redukci z Lightning konektoru na právě zmiňovaný 3,5mm jack.

Pokud nechcete používat redukci tak zbystřete, protože společnost Daptr vytvořila chytrý obal, který tentokrát nemá ve svém těle baterii, ale pouze rozšiřuje Lightning port na – 3,5mm jack a ještě k tomu přidá další Lightning konektor. Další velkou výhodou je, že Daptr Case dokáže ochránit iPhone při pádu z výšky.

S obalem naroste tloušťka iPhonu 7 o pouhé 3 mm, ale telefon se prodlouží o 2 cm. Společnost Daptr zatím s výrobou produktu nezačala, ale vyrobila už první prototyp, který můžete vidět výše. Cena obalu bude 49$ dostupný by měl být v prosinci tohoto roku. Na stránkách výrobce můžete zadat svou e-mailovou adresu, abyste dostali upozornění, až bude produkt připravený a také proto, aby výrobce viděl, jestli bude o obal zájem.

daptr-iphone-7-35mm-jack-obal-fb

*Zdroj: Bgr.com

Dnes nejčtenější

.