Zavřít reklamu

macbookair-iconJe to zhruba měsíc a půl, co jsme vás informovali o tom, že by měl Apple v tichosti vydat aktualizovaný model MacBooku Air. S původní informací přišel server MacOtakara, který si za svými informacemi stál. Bohužel se tak nestalo a vypadalo to, že se bude jednat o další z řady nepotvrzených a z prstu vycucaných „úniků“. Jak se ale zdá, něco pravdy na této zprávě bylo, neboť se ta samá informace objevila znovu, tentokrát však bez konkrétního časového okna, během kterého bychom se měli aktualizace dočkat. 

Nový MacBook Air by měl podle posledních informací dostat USB-C porty s podporou Thunderbolt 3 a další současné vymoženosti. Původní informace byla, že k aktualizaci řady dojde ke konci června s tím, že expedice k zákazníkům začne v srpnu. To, jak víme, se ovšem nestalo.

S novými informacemi však přišel Taiwanský server DigiTimes, který tvrdí, že Apple refresh řady Air stále plánuje. Informace jsou to v podstatě velmi podobné těm, se kterými přišel v červnu web Mac Otakara, vypadá to tedy, že se „sekli“ pouze s datem vydání. Tato zpráva tak navazuje na další, také od DigiTimes, které tvrdí, že Apple vydá nástupce Airu v druhé polovině tohoto roku. Těžko říct, co je na těchto informacích pravdivé, faktem ovšem je, že DigiTimes má zajímavé vazby na různé subdodavatele, kteří mohli podobné informace pustit do světa. Například podle KGI bychom se letos měli dočkat 3 nových modelů. První, 13″ varianty, v období červen-září a pak dvou nových MacBook Pro modelů v období září-prosinec. Uvidíme tedy, co je na tom všem pravdy.

apps macbook-air-all-faded-and-stuff
Photo: techandall.com

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.