Zavřít reklamu

Apple Watch Sport Gold icon 2Před pěti dny jsme vás informovali o únicích, ve kterých stálo, že společnost Coach, která je známá výrobou luxusních kabelek, omylem zveřejnila řemínky, které doposud držela v tajnosti. První zásilka luxusních řemínků pro Apple Watch by měla dorazit do obchodů 12. června. Podle nejnovějších úniků se také objevily nové detaily o těchto řemíncích. Apple plánuje rozšířit svou nabídku o newyorské luxusní pásky. Časem by se samozřejmě měly objevit i další barevné varianty. Ovšem teď ještě nevíme, v jakých velikostech budou vyráběny. I přes to, že do obchodů řemínky dorazí už 12. června, je možné, že ještě nebudou k mání. Jak pronesl Haute Ecriter, pásky budou vyráběny ve velmi malém množství, a tak je více než pravděpodobné, že se ihned vyprodají.

The Tea Rose Appliqué řemínek (uprostřed) je ručně zdobený květinami, které vycházejí přímo z kůže jsou vyráběny na míru pro ženy. Wild Best Camo (vlevo) je zase pro dobrodružnější povahy a řemínek napravo s názvem Leather Strap with Charms je pro ty náročnější. Celá kolekce by měla následovat jarní kolekci kabelek. Mezi uniklými obrázky se objevil i ten, co můžete vidět níže.

Nové řemínky budou doručeny pouze do obchodů v Californii, Las Vegas a New Yorku, přičemž nebude možné je objednat přes internetový obchod. Je možné, že větší nabídka bude později tohoto roku, ale to záleží na tom, jestli je Apple bude podporovat stejně jako Hermes, oproti kterým budou Coach relativně levné. Pokud se tak stane, Apple s nimi bude nabízet oficiální tapetu na Apple Watch.

Cena by se měla pohybovat okolo 150$. Řemínky by měly být představeny na letošním WWDC keynote.

coach-bands
coach-leather-strap-charms

*Zdroj: cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.