Zavřít reklamu

MacBook Air - icon

Několik týdnů vás informuje o tom, že by měl Apple představit MacBook Pro se speciálním OLED displejem. Dnes Japonský blog Macotakara řekl s odvoláním na spolehlivého čínského dodavatele, že Apple chystá představit nový MacBook Air ještě tento měsíc, přičemž nové modely půjdou do prodeje už v srpnu tohoto roku. I když se jedná o spekulace, je pravděpodobné, že bude chtít MacBooky Air aktualizovat podobně jako 12″ Retina MacBook. Podle Macotakara se nebude jednat o velkou aktualizaci, ale pouze menší upgrade.

Že se bude jednat pouze o menší upgrade naznačuje i zpráva Marka Gurmana, která říká, že Apple na WWDC nepředstaví žádný nový hardware. Pokud by Apple představil velkou aktualizaci MacBooku Air, určitě by se o ni zmínil na WWDC. Pokud má být tedy nový MacBook Air představen tento měsíc a nebude to na WWDC, tak je velice pravděpodobné, že bude upgrade opravdu malý. Je velice pravděpodobné, že by Apple vydal pouze tiskovou zprávu, ve které by novinky představil. Podobně to udělal Apple v dubnu, kdy prostřednictvím tiskové zprávy představil aktualizovaný 12″ Retina MacBook, který se tak dočkal vůbec prvního updatu od svého představení.

Vypadá to, že Apple do MacBooku Air 2016 dá rychlejší disk, procesor a také v základní variantě koupíme pouze verzi s 8GB operační paměti RAM. Někteří se domnívají, že by mohl Apple MacBooky Air ztenčit, což je ale opravdu velice nepravděpodobné, protože i tak je MacBook Air opravdu tenký.  Někteří se domnívají, že Apple úplně „pohřbí“ 11palcovou verzi MacBooku.

MacBook Air USB Thunderbolt

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.