Zavřít reklamu

SIMHlubiny čínské sociální sítě Weibo vyvrhly další zajímavou informaci, která by mohla zase trochu okořenit kolotoč spekulací okolo nadcházejícího představení iPhone 7, na které všichni netrpělivě čekají a kterého se také na podzim dočkají. I přes to, že to v poslední době spíše vypadá tak, že ten zajímavý a zásadní model, na který všichni netrpělivě čekají, bude až ten představený za rok. Do té doby nás však čeká iPhone 7 a právě na něj se soustředí tento únik. Čínský obchod zabývající se opravami iPhonů totiž do světa poslal zajímavý obrázek.

Tato zpráva, ostatně jako většina zpráv podobného charakteru a z podobného zdroje, je ničím nepodložená a dala by se označit za velmi spekulativní, proto k ní tak raději přistupujte. Nicméně na webu se fotky objevily a informovat vás o tom samozřejmě budeme. Tak tedy iPhone 7 a dva sloty na SIM karty. Telefony s dvěma sloty na SIM karty jsou v dnešní době poměrně obvyklé, především v nižších cenových kategoriích a v telefonech s operačními systémy Android a Windows Phone. Pro Apple by to byla (dost neočekávaná) premiéra. Navíc by byl tento krok v rozporu s tím, o co se společnost v poslední době snaží, tj. přechod od klasických SIM karet na integrované (například řešení využité v iPadu Pro).

Výhod duálních SIMkaret je mnoho. Od jednoduchého vlastnictví dvou telefonních čísel, po možnost využívání odlišných nebo výhodných služeb různých operátorů. Společnost Rock Fix, která poslala tuto zprávu do světa, stojí také za nedávným „únikem“ informace o tom, že nový iPhone bude mít stále 3,5mm audio konektor. Jejich spolehlivost je tudíž značně diskutabilní. Nakonec tedy uvidíme v září, které z těchto dohadů a úniků se nakonec zakládaly na pravdě, a které naopak nikoliv.

dual-SIM-iPhone-7-weibo
Two iPhone 6 camera FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.