Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconNa našem magazínu již všem čtenářům známý designér Martin Hájek se opět ozývá se svým dalším konceptem. Martin totiž sledoval poslední úniky týkající se iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus, na základě kterých udělal koncepty obou telefonů tak, jak by měly podle všech doposud zveřejněných informací vypadat. Nechybí tedy menší model s obyčejným fotoaparátem a Plus model s fotoaparátem duálním, V případě většího modelu pak Smart Connector na zadní straně a nakonec oběma modelům chybí 3,5mm jack.

Designér nám i ukazuje, jak by měla vypadat zadní strana obou modelů, která by se měla zbavit dvou linek anténních pruhů a nově by měly vést jen po krajích telefonu. Záda by tak měla být o něco čistší, ale otázkou je, zda odstranění pruhů respektive zachování jen těch na hranách spíš designu neuškodí.

Martin v jednoduchosti dokonce ukazuje i to, jak by mohl vypadat takový obal na chystaný iPhone. Byl by v celku identický s obalem pro současné modely, avšak hned na první pohled by vás do očí praštila spodní strana obalu, kde je výřez jen na jedné straně, což působí dost nesymetricky a podle mého názoru i zvláštně. Může za to samozřejmě absence 3,5mm jacku, která způsobí, že v místě, kde býval sluchátkový port, může kryt telefon chránit a výřez je tak nutný jen pro Lightning, reproduktor a mikrofon. Je otázkou, zda Apple namísto 3,5mm jacku nedá druhý reproduktor, ale rozhodně by to nebylo na škodu.

Hajek iPhone 7 1
Hajek iPhone 7 2
Hajek iPhone 7 3
Hajek iPhone 7 4

Hajek iPhone 7 10

Hajek iPhone 7 5
Hajek iPhone 7 6
Hajek iPhone 7 7
Hajek iPhone 7 8
Hajek iPhone 7 9
Hajek iPhone 7 11

Dnes nejčtenější

.