Zavřít reklamu

3,5mm jackNavzdory všem možným a nemožným dohadům, kontroverzím a „zaručeným zprávám“ se dnes objevila informace o tom, že nový iPhone 7 nakonec analogový 3,5mm audiokonektor mít bude, přes to že všechny zprávy za posledního půl roku tvrdily opak. Francouzská stránka Nowhereelse.fr (kde najdete celou galerii fotografií) zveřejnila obrázek něčeho, co vypadá jako vnitřní součástka Lightning konektoru a jeho okolí. Tento celek se pak velmi podobá tomu ze současného iPhonu 6S. I včetně místa pro umístění 3,5mm konektoru.

Celý svazek komponent obsahuje mimo jiné kabely od síťové antény, Lightning konektor a v levé části pak velkou „krabičku“ 3,5mm konektoru. Tato komponenta je sama o sobě poměrně veliká, proto se tak dlouho spekulovalo o jejím vypuštění. Je potřeba pořádné úrovně stínění a dalších prvků, aby se dosáhlo bezproblémového fungování.

Obrázek byl do redakce zaslán anonymně, tudíž není možné určit jak jeho původ, tak kredibilitu. Nemusí se totiž vůbec jednat o součástku do nových iPhonů, ale například to nějakých podobných čínských kopií. Samotné rozložení komponent je ale velmi schodné s tím, co se nachází v současném iPhonu 6s, tudíž je zde stále šance na to, že se opravdu jedná o díl z připravovaného iPhonu 7. Jestli budeme odkázáni na Lightning konektor (a nákupy nových redukcí), nebo vše zůstane při starém (analogovém), se dozvíme v září na Keynote. Do té doby je potřeba brát všechny podobné úniky s dostatečnou rezervou.

Jack-iPhone7-vs-iPhone6s-HighLights

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.