Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5

Operační systém iOS 10 a iPhone 7 spolu úzce souvisí. iPhone 7, který by měl být představen na podzim tohoto roku totiž bude mít v sobě pravděpodobně iOS 10 přímo předinstalovaný. Podobu operačního systému iOS 10 již známe, podobu iPhonu 7 však ne, přesto nás analytici a některé úniky zásobují informacemi, podle kterých designer a grafik Mathijs Schrauwen vytvořil koncept, do kterého rovnou zařadil i screeny iOS 10. Grafik se prý inspiroval všemi dostupnými úniky. Očekává se, že design nového iPhonu 7 bude vycházet z iPhonu 6(s), také bychom se měli dočkat Smart Connectoru a duálního fotoaparátu.

Podle nejnovějších informací by měl ale mít Smart Connector a i duální fotoaparát pouze větší iPhone 7 Plus. Mnoho analytiků řeklo, že Apple větší model zvýhodní.

Na konceptu tedy můžeme vidět duální fotoaparát, který je umístěn v levém horním rohu. Blesk má podle všeho být umístěn vodorovně vedle duálního fotoaparátu. Mathijs také do svého konceptu zařadil i nové antény, které by měl prý jednoznačně nový iPhone dostat. Grafik vytvořil koncept v Space Gray variantě, ale podle nejnovějších informací by měl Apple představit i novou Deep Blue variantu.

Díky absenci „Odemkněte přejetím“, klade prý Apple mnohem větší důraz na používání Touch ID. Grafik si také vzal inspiraci z nedávného úniku údajného iPhonu 7 na kterém bylo vidět dotykové Touch ID. V neposlední řadě na konceptu nenalezneme 3,5mm jack pro konektor, který by měl údajně být doopravdy nahrazen reproduktorem.

iPhone-7-render-4-800x518
iphone-7-render-5-800x518
iPhone-7-render-3-800x518
iPhone-7-render-2-800x518

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.