Zavřít reklamu

iPhone 7 Deep blue iconKe konci minulého týdne se objevila poněkud zajímavá zpráva. Zahraniční server Mac Otakara, který v minulosti už nesčetněkrát prozradil budoucí plány Applu a mnohdy i jeho předpovědi vyšly, prozradil, že Apple se u iPhonu 7 zbaví Space Gray varianty a nahradí jí variantou Deep Blue, která tak doplní současné barevné varianty Silver, Gold a Rose Gold. Designér s českými kořeny, Martin Hájek, tak opět neváhal a ukazuje světu, jak by takový iPhone 7 v tmavě modré variantě vypadal.

Chápu, že se některým myšlenka nové varianty moc nezamlouvá, ale osobně musím přiznat, že se mi tmavě modrá na iPhonu líbí. Ovšem popravdě si podobně jako většina nedokáži představit, že by Apple nenabízel iPhone v černé respektive vesmírně šedé variantě. Ta je tu totiž s námi od prvního iPhonu, tedy od roku 2007 a počítáme s ní tedy každý rok, jako s jistotou, kterou si můžeme pořídit a většina jí také volí.

Martin vytvořil koncept matné Deep Blue varianty, která dokonce schovává i pruhy, jenž by měly u iPhonu 7 vést po hranách telefonu. Deep Blue vypadá určitě elegantně, ale je otázkou, zda by netrpěla stejným problémem, jako černá na iPhonu 5, která se časem ošoupala, velice snadno se poškrábala a Apple ji tak u dalšího iPhonu nahradil právě zmíněnou Space Gray, která už není tak černá a drží na iPhonu perfektně.

iPhone 7 Deep Blue 1
iPhone 7 Deep Blue 2
iPhone 7 Deep Blue 3
iPhone 7 Deep Blue 4
iPhone 7 Deep Blue 5
iPhone 7 Deep Blue 6
iPhone 7 Deep Blue 7
iPhone 7 Deep Blue 8
iPhone 7 Deep Blue 9
iPhone 7 Deep Blue 10
iPhone 7 Deep Blue 11

*zdroj: martinhajek.com

Dnes nejčtenější

.