Zavřít reklamu

iPhone 7 Space Black iconDlouho jsme tu neměli žádné informace o nadcházejícím iPhonu 7, nebo 6SE – podle toho čemu věříte, tak si pojďme tímto článkem zase trochu napravit reputaci. Všichni už víme, jak bude telefon vypadat. Že nebude mít 3,5mm jack a že dostane lepší fotoaparát. Jednou z mála věcí, které ještě nejsou 100% potvrzené, jsou připravované barevné varianty, respektive ty nové. V minulosti se nejvíce spekulovalo o novém odstínu Deep Blue, který měl údajně nahradit jednu z klasických variant, a to Space Grey. Pak se ale také objevily informace o barevném provedení Space Black, které vypadá parádně ale nic o něm nevíme – do dneška.

Informace o takto temně černém iPhonu se objevily tak rychle, jako zmizely. Na webu se ukázalo několik zajímavých konceptů a tím to hasne. Uživatelé však byli z této varianty nadšeni a dnes mají další důvod k radosti. Na webu se objevil snímek jedné z komponent, která je vyvedená právě v odstínu Deep Black a naznačuje tak, že bychom se této barevné varianty nakonec dočkat mohli.

Onou komponentou je tlačítko na ztišení, které se nachází na pravém boku telefonu. Fotografii zveřejnil server iDonwloadBlog, dle nich ale není možné dohledat, z jakého zdroje pochází. Je tedy možné, že se jedná o nějaký padělek nebo zcela jiný díl do odlišného telefonu. Tak jako tak se jedná o velice podobný kousek tomu, co se v současných telefonech nachází. A temná černá barva napovídá, že by Space Black nemusela být pouze spekulací, ale že bychom se jí mohli nakonec dočkat. V kombinaci s Dark Mode by pak výsledný telefon vypadal opravdu parádně.

iPhone-7-Mute-switch-TechTastic-002
iPhone 7 Space Black 14

Zdroj: iDownloadblog

Dnes nejčtenější

.