Zavřít reklamu

iPhone 7 Deep blue iconDnes večer se na webu objevil zajímavý model nadcházejícího iPhonu 7 (6SE). Stojí za ním jedna čínská společnost, která si nechala vyrobit velice přesvědčivou maketu iPhonu 7 k tomu, aby dokázala lépe prodat svá nadcházející prémiová Lightning sluchátka. Na tomto postupu by nebylo nic moc neobvyklého, kdyby onen model iPhonu nebyl vyveden v barevném provedení Deep Blue, o kterém se doposud pouze jen spekulovalo. Nyní si můžete na vlastní oči prohlédnout, jak by takový telefon mohl vypadat. Modrá barva nepůsobí takovým prémiovým dojmem, ale to jsou pouze subjektivní pocity. Video najdete na konci článku. 

Společnost BeSound právě spouští na webu Indiegogo kampaň, na svá prémiová sluchátka. Jedná se o model s Lightning konektorem, který má být z prémiových materiálů a navíc má disponovat aktivním potlačením okolního zvuku, což je u špuntových sluchátek poměrně neobvyklé. Informace o sluchátkách Thuner můžete najít zde. V BeSound se pak dali dohromady s Lewisem z Unbox Therapy, který jim udělal parádní promo video.

besound-iphone-7-mockup

A právě v něm se model Deep Blue iPhonu nachází. Potvrzuje všechny prvky, o kterých se spekuluje už delší dobu, tudíž duální kameru, upravené proužky antény a dokonce má i Smart Connector. Dle výbavy by se tedy mělo jednat o ten nejvyšší model, pokud jsou pravdivé teorie o třech různých modelech. Samotná sluchátka pak mají být také špičková. Zatím to vypadá, že se jim cíle 10 000 dolarů podaří dosáhnout. Minimálně na obrázcích ale vypadají opravdu hezky.

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.