Zavřít reklamu

iPhone 7 PlusServer Nowhereelse.fr nám včera ukázal detailní fotografii šasi iPhone 7 a dnes přináší s odkazem na svůj spolehlivý zdroj nejen další fotografie iPhone 7, ale dokonce i fotografie iPhone 7 Plus s duální kamerou. Právě o tom, zda Apple přinese v letošním roce u modelu iPhone 7 Plus novou duální kameru se spekuluje v podstatě již od začátku roku.

Hned na úvod musíme uvést, že kovové vylisované logo je skutečně standardem všech šasi iPhone od varianty iPhone 5 a až později během výroby se do něj zapracovává leštěné černé logo, takže chybějící logo nijak nezpochybňuje legitimnost fotografií.

Fotografie ukazují nejen duální fotoaparát, ale také Smart Connector, který Apple jako první uvedl u iPadu pro pro připojení klávesnic, ovšem není příliš jasné k čemu by měl sloužít u 5,5″ iPhonu. Navíc se jedná o exkluzivitu, kterou by měl podle fotografií dostat jen větší model a tak je otázkou, zda Apple sám plánuje nějaké speciální příslušenství nebo vsází na důvtip výrobců třetích stran, kteří se o příslušenství postarají.

Od iPhone 7 Plus se očekává nový rychlejší procesor Apple A10, duální fotoaparát, Smart Connector a také to, že se objeví místo varianty Space Gray nová barva Deep Blue. Nově by měl Apple také nabídnout jako základní verzi svého telefonu model s 32GB pamětí.

Apple iPhone 7
iPhone 7 dual camera
iPhone 7 front
iPhone 7 Plus

iPhone 7 versus iPhone 7 Plus
iPhone-7

*Zdroj: nowhereelse.fr

Dnes nejčtenější

.