Zavřít reklamu

iPhone 7 icon ctenarUž jste se u nás mohli dočíst několikrát, že větší iPhone 7 Plus bude od menší sedmičky odlišen fotoaparátem, který by měl být v případě Pluska duální. Mezitím se však objevily i fotografie samotného fotoaparátu. Jedny fotografie jsme vám přinesli již včera, nyní se ale na povrch vypluly další. Ty přinesl tchaj-wanský web Apple.club.tw, který tvrdí, že jde o duální modul, který je potenciálně určen pro iPhone 7 Plus.

To, že iPhone tento fotoaparát skutečně bude mít, potvrdilo hned několik zahraničních webů jako například Chuansong.me či francouzský Nowhereelse.fr. Další přiložená fotografie pochází z čínské sociální sítě Weibo. Na všech obrázcích můžeme vidět tentýž modul, který se skládá ze dvou fotoaparátů, přičemž ke každému vede zvlášť kabel pro připojení k základní desce. Na levé straně se nachází větší čočka a na pravé menší.

Vzhledem k tomu, že se první fotografie objevily až v lednu, by mohl někdo namítnout, že nejspíše půjde o modul pro některý z dalších modelů. Ale v lednu jsme poprvé viděli také podsvícení displeje, takže by eventuelně mohlo jít o pravý kus. Dalším poznávacím znakem je označení s číslem „821,“ které Apple v minulosti používal. Zvěsti naznačující, že Apple s duálními kamerami od různých firem experimentuje, se objevují často, je tedy možné, že se jej v iPhonu 7 Plus skutečně dočkáme.

Apple by prý u této kamery využil technologii z LinX Imaging, která představuje 2-3x optických úrovní pro přiblížení (zoom). Fotografie z ní by měly být jasnější, světlejší, detailnější a to zejména při focení ve zhoršených světelných podmínkách. iPhonu 7 a 7 Plus bychom se měli dočkat již v září tohoto roku.

iphone7cameramoduleappleclub-800x534
weibocameramodule
iPhone 7 dual camera FB 2

*Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.