Zavřít reklamu

iPhone 7 iconNejnovější iPHone 6s se začal prodávat teprve před dvěma měsíci, ale na zahraničních serverech se už objevují informace o chystaném iPhonu 7. Už před nedávnem jsme si mohli přečíst, že by nový iPhone měl být vodě a prachu odolný a měl být vyroben z nového materiálu. Nyní server G For Games přišel s informací, že Apple momentálně testuje hned pět různých modelů iPhone 7, každý se zřetelnými rozdíly.

Server tvrdí, že Apple testuje jeden model s USB-C konektorem, tudíž by odstranil svůj zavedený Lightning konektor. Další model je testován s bezdrátovým nabíjením, po kterém někteří uživatelé touží, jiným zase přijde jako hloupost. Dále prý Apple testuje iPhone 7 s multi-touch 3D Touch displejem, poté model s duálním fotoaparátem a nakonec model se senzorem otisku prstů zabudovaným v displeji.

Zajímavě a poměrně pravdivě zní technologie multi-touch 3D Touch, která by fungovala na tom principu, že pokud byste zmáčkli silněji displeji dvěma prsty, provedla by se jiná funkce, než kdybyste zmáčkli jen jedním prstem.

Nakonec je ale důležité podotknout, že zpráva by se měla brát s rezervou. Apple totiž vždy testuje několik modelů nového iPhonu, aby zjistil, zda technologie budou mít pro uživatele cenu a zda je dokáže nabídnout tak kvalitní, aby byly pro zákazníky přínosem. Je velice pravděpodobné, že se ve výsledku dočkáme jen jedné zmíněné technologie, kterou Apple momentálně testuje.

Minulý týden navíc na povrch vypluly informace, že Apple hodlá odstranit 3,5mm jack a nahradit jej Lightning konektorem nebo bezdrátovou technologií, což by tak úplně nekorespondovalo s nahrazením Lightning konektoru USB-C konektorem.

iPhone 7 concept

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.