Zavřít reklamu

iPhone 7Spolu s oznámením, že Apple hodlá představit 4″ iPhone už v první polovině příštího roku, se nechal věhlasný analytik Ming-Chi Kuo z KGI slyšet, že kalifornská společnost se chystá jako obvykle ukázat světu další generaci iPhonu ve třetím čtvrtletí příštího roku, tudíž opět v září jako tradičně. Znovu by se mělo jednat o 4,7-palcové a 5,5-palcové modely s očekávaným označením iPhone 7 a iPhone 7 Plus a nabídnout by měly nový procesor A10.

Jenže jak se zdá, tak Apple hodlá odlišit větší a menší model ještě více, než tomu je doposud. Současný iPhone 6s Plus totiž nabízí optickou stabilizaci obrazu a videa, což menší model iPhone 6s nenabízí a tím se tak mnohdy liší kvalita videa a pořízených fotografií. Větší iPhone pochopitelně nabízí i baterii s větší kapacitou a displej s větším rozlišením. Jenže podle Kua by měl iPhone 7 Plus disponovat 3GB RAM, zatímco menší model iPhone 7 by měl nabídnout stále stávající 2GB RAM, které jsou novinkou letošních modelů.

Analytik dále věří, že společnost TSMC bude jediná, která bude pro budoucí iPhony vyrábět procesory, a tak se zdá, že Apple hodlá dát košem Samsungu, který doposud vyráběl procesory pro iPhony, což by pro společnost jeden z hlavních příjmů, díky kterému letos oznámila vůbec za několik posledních let růst a výdělečné čtvrtletí. Procesory A9 od Samsungu ale letos rozpoutaly chvilkovou „chipgate,“ kdy se objevily informace, že telefony disponující A9 procesorem od Samsungu vydrží méně na baterii a více se zahřívají. Později ale Apple tuto informaci vyvrátil.

iPhone 7 FB

*zdroj: Appleinsider

Dnes nejčtenější

.