Zavřít reklamu

koncept iPhone 7 iconStudent z Plzně, Marek Weidlich, vytvořil v rámci školního projektu koncept iPhonu 7, která se z velké části inspiruje Apple Watch a také jistými spekulacemi, které kolují o další generaci jablečného telefonu. Mluví se totiž o tom, že iPhone 7 by mohl nabídnout Touch ID zabudované přímo v displeji, čimž by samozřejmě zmizel Home Button, který by se proměnil v softwarové tlačítko a displej by tak byl přes celou přední část telefonu, čímž by Jony Ive posunul minimalismus u smartphonů opět na novou úroveň.

Už na první pohled je vidět, že koncept iPhonu 7 vychází ze současného vzhledu iPhonu 6/6s. Marek samozřejmě nezapomněl ani ukázku iOS 10, kde se silně inspiroval uživatelským rozhraním z Apple Watch respektive z watchOS. Navíc uvádí, že jeho koncept iPhonu 7 disponuje 15-megapixelovým fotoaparátem s možností natáčet videa v 8K rozlišení, čehož se s největší pravděpodobností nedočkáme, jelikož Apple se nyní nějakou dobu bude držet 12-megapixelů a 4K videa, které jsou novinkou iPhonu 6s.

Co musíme konceptu Martinovi opravdu zkritizovat, jsou záda telefonu, která jsou jakoby inspirovaná iPhone 5/5s, ale nedávají moc smysl a dovolím si říct, že vypadají strašně. Na více fotografií a video, které jsem zde nemohl umístit, se můžete podívat na této stránce.

koncept iPhone 7 4
koncept iPhone 7 3

koncept iPhone 7 2
koncept iPhone 7 1

Dnes nejčtenější

.