Zavřít reklamu

iPhone 7 iconZa posledních pár týdnů vyplulo na povrch hned několik informací o chystaném iPhonu 7 a nyní se k nim přidávají další od analytičky Avril Wu z TrendForce, která svým prohlášením potvrzuje některé předchozí zprávy a navíc přidává ještě další zajímavosti, po kterých uživatelé volají již několik let, ale prozatím se jich dočkali jen u konkurenčních vlajkových smartphonů s operačním systémem Android.

Wu totiž tvrdí, že iPhone 7 Plus nabídne 3GB RAM, což je poměrně velký skok vpřed, když vezmeme v potaz, že loňský model disponoval 1GB RAM a až letošní iPhone 6s a 6s Plus se dočkal 2GB. Analytička tak potvrzuje slova slavného analytika Ming-Chi Kua, který tvrdí, že iPhone 7 Plus nabídne 3GB RAM a A10 procesor. Že by mohly být předpovědi skutečně pravdivé, naznačuje i fakt, že Samsung, který je hlavním výrobcem komponent pro Apple a jeho iPhone, spustil  výrobu 1,5GB LPDDR4 čipů.

Avril Wu navíc dodává, že chystaný iPhone bude voděodolný, což by zajisté potěšilo nejednoho fanouška smartphonů s logem nakousnutého jablíčka. Analytička tak opět potvrzuje předpovědi poměrné známého japonského blogu Macotakara, který uvedl, že iPhone 7 bude vodě a prachu odolný. Otázkou ale zůstává, zda tomu tak skutečně bude, jelikož podobných předpovědí jsme se dočkali i před představením předchozích modelů.

Wu se nakonec připojuje i k tvrzení, že Apple v první polovině příštího roku představí 4-palcový „iPhone 6c,“ který by měl však narozdíl od iPhonu 5c nabídnou hliníkové tělo a ve výsledku by se mělo jednat jen o aktualizovaný iPhone 5s.

iPhone 7 concept

*zdroj: bgr, obrázky

Dnes nejčtenější

.