Zavřít reklamu

Tim Cook iconMáme za sebou oznámení ekonomických výsledků společnosti Apple, za Q3 2016, a dalším významným ekonomickým bodem v tomto roce bude, jak moc dobře (nebo naopak špatně), se bude prodávat nadcházející model iPhonu – ať už to bude iPhone 7 nebo iPhone 6SE. Za posledních několik týdnů se objevují neustálě protichůdné informace, takže nejde s jistotou říci, zda-li by se mělo jednat o úspěch nebo propadák. Naopak Tim Cook má jasno. Podle specifických indícií, které Apple sleduje, to prý vypadá, že o nadcházející model bude opravdu slušný zájem. Cook to sdělil včera večer během konferenčního hovoru s akcionáři.

Nechci zde příliš hovořit o mobilních telefonech, které ještě nebyly oficiálně ohlášeny, ale můžu se podělit o to, čeho jsme byli v posledních několika generacích svědky. Přechod uživatelů z předposlední na poslední generaci telefonů, je u modelu 6s na stejné úrovni, jak byl u modelu 5s. iPhone 6 na tom byl ještě lépe. A podobné specifické znaky vidíme už i nyní, takže jsem o v oblasti budoucnosti iPhonů velmi optimistický.

Mezi hlavní znaky, o kterých Cook hovořil je obrovsky široká uživatelská základna, zvýšená potřeba uživatelů přecházet na nové modely, příchod nového iOS 10 a daleko většího soustředění se na umělou inteligenci, což by měl být segment, který je pro uživatele velice lákavý. V neposlední řadě také fakt, jakou měrou jsou dnes smartphony integrované do života lidí a ti si již život bez nich nedokáží představit. Apple představí svůj nový iPhone již za několik týdnů, pravděpodobně pak v období od 12. do 16. září.

tim-cook-time

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.