Zavřít reklamu

iPhone 7 deep blue iconV první řadě je nutné podotknout, že se jedná o nepodloženou a velmi diskutabilní zprávu. Na webu se však objevila a každý z velkých webů jí přejímá dál, takže vás budeme informovat také. Podle nejnovějších informací, se kterou přišel japonský server Mac Otakara, Apple přestane u iPhonu 7 vyrábět telefony v barevném odstínu Space Grey, na jehož místo nastoupí nová barevná varianta s názvem Deep Blue, která tak doplní současné barevné varianty Silver, Gold a Rose Gold. Space Grey je v současné době nejpopulárnější barevnou variantou nejen u iPhonu, ale i u iPadů. 

Server Mac Otakara tvrdí, že Apple s produkcí barevné varianty Space Grey skončí v letošním roce, po více než 3 letech používání u svých produktů. První iPhone s barvou Space Grey byl model iPhone 5s, který se začal prodávat v roce 2014. Tato barevná varianta nahradila předtím používanou černou barvu. Od té doby se Space Grey rozšířila z iPhonů na iPady, iPady Pro a 12″ Retina MacBooky.

Co se týče barevné historie, v roce 2008 dostal iPhone 3G místo černé i bílou variantu. Bílá se později přejmenovala na stříbrnou a černá na již zmiňovaný odstín Space Grey. V tom samém roce přišel Apple se zlatou barevnou variantou, jejiž debut přišel s iPhonem 5s. Nejnovější barevný odstín je Rose Gold, se kterým přišla společnost v loňském roce.

iPhone 7 deep blue FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.