Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud je vaše oblíbená barva modrá, růžová, červená, fialová nebo dalších 9 různých barev, tak pro vás máme řešení. Barevný iPhone je novinka na českém trhu, která nabízí jednoduchou a efektivní fólii, pomocí které si změníte barvu vašeho iPhonu během pár vteřin. Fólie neslouží pouze ke změně designu, ale také k ochraně proti škrábancům na zadní straně a i proti malým pádům, takže nemusíte schovávat iPhone do tlustých krytů, a přesto budete mít tenký elegantní styl.

barevny iphone 1

Barevné fólie jsou dostupné od varianty iPhone 6 až po iPhone X. Výroba všech fólií probíhá přímo u nás v Česku. Takže pokud se vám například stane, že byste si objednali špatnou variantu, tak ji můžete bez problémů do 14 dnů vyměnit a nebo přímo kontaktovat podporu.

barevny-iphone-avokado-folie

Aplikace je snadná, ale chce to mít trpělivost a použít horký vzduch (fén) na hrany. Na webu www.barevny-iphone.cz najdete tutoriál jak fólii aplikovat. Nemusíte se bát, že máte jen jeden pokus, ba naopak, dokud není fólie nalepená pomocí fénu, tak můžete fólii jednoduše odlepit a zkoušet to dokud si nebudete jisti.

barevny-iphone

U společnosti Barevný-iPhone můžete platit kreditní kartou či na dobírku a doprava trvá 2 – 3  pracovní dny. Poskytují dopravu ZDARMA při nákupu nad 500 Kč. Jednobarevné fólie stojí 199 Kč a vybrat si můžete i měnivé fólie, které mění barvu z různých úhlů pohledu. Zajistili jsme pro vás slevu, abyste si to mohli vyzkoušet i vy.

Slevový kód 15 % – BAREVNYIPHONE15

barevny iphone fb

Dnes nejčtenější

.