Zavřít reklamu

iPhone 7 Blue iconUž několik týdnů až měsíců se proslýchá, že iPhone 7 sice nepřijde s velkými designovými změnami, ale nabídne novou barevnou variantu. Původně se spekulovalo o Deep Blue, tedy o tmavě modré, poté se ukázalo, že namísto této varianty by mělo jít o tmavší vesmírně šedou, která by měla být až skoro černá. V závislosti na těchto informacích se tak začalo proslýchat, že iPhone 7 dorazí ve Space Black variantě, kterou v současnosti Apple nabízí i u Apple Watch. Jenže modrá se ve spojitosti s iPhonem 7 stále objevuje a teď tu máme další takový únik.

Není to tak dávno, co jsme vám ukázali kvalitní fotografie iPhonu 7 v modré variantě. Ovšem nejednalo se o Deep Blue, ale o jakousi netradiční světle modrou. Nyní se stejná barevná varianta ukazuje i na dalších fotografiích a dokonce i na menším 4,7palcovém iPhonu 7. V minulém úniku jsme ji totiž viděli jen na iPhonu 7 Plus s duálním fotoaparátem.

Modrá barevná varianta na iPhonu 7 tak zůstává prozatím nevyřešenou záhadou a můžeme se jen dohadovat, jestli ji Apple představí i na záříjové konferenci, která se bude konat již ve středu 7.9. Je možné, že zcela nahradí tradiční stříbrnou, o kterou už po příchodu černé a zlaté není takový zájem a nebo ji Apple dokonce představí místo spekulované Space Black. Vše se ale dozvíme již za týden.

iPhone 7 Blue 1

iPhone 7 Blue 2

iPhone 7 Blue 3

iPhone 7 Blue 4

iPhone 7 Blue 5

Dnes nejčtenější

.