Zavřít reklamu

Není žádným tajemstvím, že jsou sluchátka AirPods ve světě neuvěřitelně populární a jejich obliba navíc neustále roste, což potvrzují jejich stále se zvyšující prodeje. Apple si je této skutečnosti samozřejmě velmi dobře vědom a už pěkných pár měsíců proto chystá jejich druhou generaci, která by měla současnou verzi v mnoha ohledech překonat. A právě její brzké představení potvrdil dnes v noci další věrohodný zdroj – portál Economic Daily News.

Zdroje portálu tvrdí, že je druhá generace sluchátek AirPods již ve výrobě, o kterou se stará společnost Inventec. Těšit se prý můžeme na nový povrch, nabíjecí pouzdro s podporou bezdrátového nabíjení a dokonce i další barevnou variantu. Apple totiž údajně přebarvil AirPods 2 i do černé, takže si budeme moci konečně vybrat mezi dvěma verzemi podle našeho vkusu. 

Kromě nové barevné varianty se konečně dočkáme i nového nabíjecího pouzdra:

Co se týče uvedení druhé generace sluchátek na trh, tu má Apple i dle Economic Daily News naplánované na letošní jaro, přičemž jí údajně začne prodávat po boku nabíječky AirPower. Přesné datum představení sice v tuto chvíli zatím nemáme, nicméně valná většina zahraničních zdrojů se shoduje na tom, že se dočkáme ve druhé polovině března, pravděpodobně pak v týdnu od 18. do 22.. Právě tento termín totiž dokonale koresponduje s nedávnou zprávou z Řecka, dle které se chystá Apple spustit předobjednávky hardwarových novinek 22. března s tím, že prodeje zahájí o týden později. 

Snad se tedy již brzy dočkáme rozeslání pozvánek na první letošní keynote a co víc – Apple nám na ní opravdu ukáže vše, co se od něj očekává. Indícií, které příchod novinek naznačují, je totiž skutečně mnoho a očekávání tak logicky skutečně velká. 

airpods-fb-6

Dnes nejčtenější

.