Zavřít reklamu

Když Apple před měsícem představil nová bezdrátová sluchátka Apple AirPods, zvrhla se obrovská lavina reakcí. Ať už to byly připomínky ke vzhledu, kvalitě přehrávání, ceně nebo dalším věcem. První bezdrátová sluchátka od Applu si můžete předobjednat s dodáním od konce října, tedy za předpokladu, že jste ochotní za ně utratit pět tisíc korun. Pokud ne, tak si můžete alespoň přečíst, co si o těchto bezdrátových sluchátkách myslí recenzenti z předních světových medií – shrnutí recenzí najdete zde. Nyní ovšem lidé začali spekulovat nad tím, co se stane, když sluchátko (nebo dokonce obě) ztratíte, nebo vám je někdo ukradne.

V podstatě je to velice prosté. Pokud vám sluchátka někdo ukradne, nebo je někde zapomenete/vytratíte, máte prostě smůlu. Žádná služba Find My AirPods neexistuje, takže pokud o sluchátka přijdete, už je pravděpodobně nikdy nenajdete.

Případná ztráta či odcizení jednoho sluchátka však nemusí být tak tragická. Jak se ukázalo, podle informací, se kterými přišel server Business Insider, Apple umožní nákup jednoho sluchátka všem, kteří jej ztratili nebo jim bylo odcizeno.

Zákazníci nebudou logicky platit plnou cenu, ovšem její přesná výše zatím není známá. Minimálně ale existuje možnost, jak si jedno nové sluchátko dokoupit, kdyby se náhodou stal nějaký problém. Pokud tedy o AirPods uvažujete, nemusíte se bát ztráty nebo odcizení. V Applu vám vaše chybějící sluchátko rádi prodají. Na rozdíl od plného balení vás to nebude stát jmění.

apple-airpods-fb

Zdroj: Business Insider

Dnes nejčtenější

.