Zavřít reklamu

Pokud se rádi zapojujete do beta testování operačních systémů nebo různých aplikací, máme pro vás skvělou zprávu. Twitter totiž spustil  Twitter Prototype Program, díky kterému se můžete zapojit do beta testování nových funkcí aplikace s bílým ptáčkem v logu. Dobrou zprávou je, že jsou od dnešního dne spuštěny přihlášky a přihlásit se můžete i vy – stačí kliknout na tento odkaz. Twitter si od vás při registraci vyžádá jméno, příjmení, název zařízení, které nejčastěji používáte k prohlížení Twitteru, jazyk a zemi, ve které žijete. Po vyplnění nedostanete ihned do speciálního programu přístup. Budete si totiž muset až několik týdnů počkat na vyhodnocení vaší přihlášky.

Dark Mode na Twitteru:

Testování probíhá skrze speciální aplikaci, kterou Twitter vytvořil exkluzivně pro beta testování – Twttr. První funkcí, která by se měla v programu objevit, je nový způsob a design pro konverzace. Pomocí nového způsobu budou uživatelé schopni jednodušeji odpovídat na tweety a všeobecně by se měla zlepšit přehlednost konverzací. Další, avšak nepotvrzenou funkcí, která by se mohla objevit, je anotování a upravování již publikovaných tweetů. O této funkce jsme vás nedávno informovali na našem magazínu. Zmínil se o ni dokonce i výkonný ředitel Twitteru, Jack Dorsey. Je tak dost pravděpodobné, že se v budoucnu i tato funkce objeví v beta testování a vy budete moci být mezi prvními, kteří si ji odzkouší.

Testovací aplikace a programy spouští v poslední době čím dál tím více společností. Dle mého názoru se jedná o skvělý způsob, jak využít svou komunitu k testování budoucích verzí aplikací. Je totiž lepší dobrovolně zapojit několik tisíc lidí z komunity, kteří najdou různých chyb a nedodělaností o mnoho více, než několik desítek zaměstnanců. Připojíte se do beta testování Twitteru i vy?

twitter_fb_760x397

Dnes nejčtenější

.